Tuesday, 07.05.2024
New magazines for you
Site menu
Categories
Art
Auto-moto
Business and Politics
Celebrities
Culinary
Design and interior
Health
Men's interest
Military
Miscellaneous
Mobile Technologies
PC software-hardware
Photography
Scientific
Sport
Travel
Women's interest
18+
მინი ჩეთი
Our poll
Choose favourite category
Total votes: 1113
Statistics
Page Ranking Tool
Main » entries » Culinary

Школа гастронома №17 (сентябрь 2009)
[ ] 13.09.2009, 18:17


СОДЕРЖАНИЕ:
ЗАКУСКИ: Мусс из барабульки.
САЛАТЫ: Капустный салат с яблоками и имбирем.
СУПЫ: Французский луковый суп; Рассольник с фасолью и беконом.
МЯСО: Шашлычки из свинины и картофеля.
ПАСТА: Трубочки из теста с мясной начинкой.
ПТИЦА: Куриные фрикадельки в сливочном соусе.
РЫБА: Рыба ледяная в пикантном соусе.
ОВОЩИ: Перцы, фаршированные яблоками и сухофруктами; Спагетти цветные из овощей.
ВЫПЕЧКА: Пирог с баклажанами; Пирог сливовый.
ДЕСЕРТЫ: Яблочно-ромовая баба; Бисквитные пирожные с грушами.
НАПИТКИ: Яблочные соки.
ЗАГОТОВКИ: Фаршированные перцы
PDF | 36 стр. | 6.2 MB

Download links:
Letitbit / Depositfiles

Category: Culinary | Add: magazine
Views: 1206 | Rating: 0.0/0 |
Overall comments: 0
Comments can add only registered users.
[ Registration | Login ]
Login
Search
Friends
ყველა ჟურნალი საიტზე მოცემულია მხოლოდ გაცნობის მიზნით. თუ თქვენი საავტორო უფლებები ირღვევა, მოგვწერეთ და ჩვენ წავშლით ბმულს ჟურნალზე: კონტაქტი

Disclaimer: None of the files shown here are actually hosted or transmitted by this server. The links are provided solely by this site's users. The site moderation is also a service provided by the site's users. The administrator of this site magazine.ucoz.net - cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.
Copyright magazine.ucoz.net © 2024